Показано с 1 по 6 из 6

Тема: Можно прошивать А 55 в С 55? И как?

  1. #1
    Junior Member
    Регистрация
    02.01.2004
    Адрес
    Russia
    Сообщений
    57
    Спасибо
    0
    Благодарностей: 0 : 0

    Можно прошивать А 55 в С 55? И как?

    Здраствуйте. Помогите пожалуйста в вопросе можно ли перешить А 55 в С 55 , неохота рисковать прошивать телефон, а потом обломаться... я жду... заранее спасибо...

  2. #2
    Mega Member Аватар для vanja
    Регистрация
    30.06.2003
    Адрес
    Одесса
    Сообщений
    1,970
    Спасибо
    66
    Благодарностей: 195 : 123
    да можно залив фулл от с55 в а55

  3. #3
    Member
    Регистрация
    27.01.2004
    Адрес
    kobrin
    Сообщений
    313
    Спасибо
    0
    Благодарностей: 0 : 0
    и не забудь проитись фреей

  4. #4
    Member
    Регистрация
    04.09.2003
    Адрес
    не важно
    Сообщений
    376
    Спасибо
    0
    Благодарностей: 0 : 0
    ? как это можно забыть?

  5. #5
    Elite Member Аватар для ribbentrop
    Регистрация
    26.06.2003
    Адрес
    Харьков
    Сообщений
    6,664
    Спасибо
    216
    Благодарностей: 1,816 : 692
    А точно так , как можно не читать форум !

  6. #6
    Newbie
    Регистрация
    05.03.2004
    Адрес
    BG
    Сообщений
    3
    Спасибо
    0
    Благодарностей: 0 : 0
    Update Siemens A55 to C55 work.

    Programem Freia

    Vyberete Phone model C55 ! a date write flash – vyberete soubor A55toC55.fls a objev? se mal? podmenu

    Vyberete Bootcore jako je to na obr?zku a d?te Ok.

    Jakmile program nap??e COMM_Load Boots: Waiting to power on the phone stisknete kr?tce tla??tko on/off na telefonu ji? p?ipojen?m ve vypl?m stavu na kabelu.

    Nahrajete p??slu?n? soubor A55toC55.fls do va?? A55.

    Takhle to bude vypadat jak vid?te na n?sleduj?c?ch obr?zc?ch.

    D?le vezmete program Siemens WinSwup C55 verze 24 a otev?ete jej.

    Za?krtnete dle obr?zku oba „skipy“ Ignorujete chybov? hl??ky !

    D?te d?le telefon st?le vyply na kabel a nahrajete do n?j swup verze 24.

    Samoz?ejm? zase mus?te po stisku START stisknout on/off tla??tko.

    Tady d?te ano a pokud je rozd?l v datumu osouhlas?te zm?nu na jin? – prost? v?e ANO )

    Tady u? nahr?v?m nov? C55 verze 24 software….

    A tady ji? m?m sv?j A55-C55 hotov? .

    Nakonec jsem v zapl?m telefonu v menu musel zapnout GPRS a na levou volitelnou kl?vesu d?t „zvuky“

    tak, aby se A55 chovala jako nov? C55.

    Pokud by v?m na konec chyb?ly hry tak jako m?, sta?? t?mhle sw odemknout javu stiskem START a on/off tla??tka

    a pak nainstalovat DataExchangeSoftware

    Najdete ho zde :

    http://www.my-siemens.com/com.aperto...are_v267_1.exe

    ( 2,85MB )

    a dohr?t z p?ilo?en?ho souboru kompletn? obsah telefonu Siemens C55.

    Te? u? se m??ete jen t??it ze sv? nov? C55.

    stivko
    Вложения Вложения

Похожие темы

  1. Можно ли UFSом прошивать v3, L7, E398 ???
    от laimrus в разделе Motorola для новичков
    Ответов: 13
    Последний ответ: 25.05.2006, 02:02
  2. UFSом можно сименсы прошивать?
    от laimrus в разделе BENQ-Siemens для новичков
    Ответов: 11
    Последний ответ: 25.05.2006, 02:01
  3. k700i можно ли прошивать т28 кабелем?
    от SADOEV.GEO в разделе SonyEricsson Series
    Ответов: 3
    Последний ответ: 13.11.2004, 21:49
  4. Ответов: 1
    Последний ответ: 04.07.2004, 00:54

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •  
  Рейтинг@Mail.ru